Τα Χαμογελάκια και το Φεστιβάλ

Θα ήταν κοινός τόπος να πούμε για το πόσες σημαντικές και αξιόλογες πρωτοβουλίες πραγματοποιούνται στη χώρα μας από ανθρώπους που αγαπούν το παιδί και υποστηρίζουν την υγιή ανάπτυξή του με κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους. Όλοι ξέρουμε ότι αυτές οι πρωτοβουλίες είναι και πολλές και σημαντικές.

Μία τέτοια πρωτοβουλία είναι και τα Χαμογελάκια.

Μάλιστα χαρήκαμε πολύ που όταν έμαθαν για το Φεστιβάλ, όχι μόνον ήρθαν σε επαφή μαζί μας, αλλά ανέδειξαν την προσπάθειά μας στον ιστότοπό τους.
Έτσι κι εμείς με τη σειρά μας αφιερώνουμε σήμερα αυτό το μικρό άρθρο ώστε να στηρίξουμε με τον τρόπο μας την ξεχωριστή και αξιέπαινη πρωτοβουλία τους.

Ας γνωρίσουμε τα Χαμογελάκια !!!

Τα Χαμογελάκια ξεκίνησαν το 2002 μέσα από μια απλή στήλη εφημερίδας την επαφή τους με μικρούς και μεγάλους. Η αγάπη και τα γράμματα που έπαιρναν ήταν τόσο μεγάλη που δεν χωρούσε πια σε μια απλή στήλη. Έτσι το 2006 έγιναν ένθετο περιοδικό και από το Σεπτέμβρη του 2014, αποφάσισαν να κάνουν το δικό τους Επιστημονικό Ιστότοπο.

Τα Χαμογελάκια εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους παίζοντας πολλά παιχνίδια με τα παιδιά, επικοινωνούν με γονείς και δασκάλους και καθημερινά γνωρίζουν όλο και περισσότερους ανθρώπους. Ταξιδεύουν σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολεία, δήμους, συλλόγους και άλλους χώρους που υπάρχουν παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, κάνοντας και από κοντά τις επιστημονικές τους δράσεις.

Ο ιστότοπός τους είναι στο: http://xamogelakia.com όπου μπορείτε να μάθετε ακόμη περισσότερα. Είμαστε σίγουροι ότι μία επίσκεψη στα Χαμογελάκια θα σας αποζημιώσει με ένα πλατύ χαμόγελο 😉

  

Μοιραστείτε:

  

Διαβάστε επίσης:


 

Το Φεστιβάλ στο freddonews.gr

… όσο κι αν φαίνεται απίστευτο τη Δευτέρα, 25/2/2019, οι δημοσιεύσεις που αφορούσαν το 1ο…

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, το μουσικό και καλλιτεχνικό εργαστήρι ΕΚΦΡΑΣΙΣ διοργανώνει το: 1ο Φεστιβάλ Τραγουδιού…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

9 + 1 =