Δελτίο Τύπου

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το Μουσικό και Καλλιτεχνικό Εργαστήρι ΕΚΦΡΑΣΙΣ (www.ekfrasis.eu) με την υποστήριξη της παιδικής και νεανικής χορωδίας ROSARTE. Δίνει την ευκαιρία στους μαθητές 3 έως 6 ετών, να ταξιδέψουν στον κόσμο της μουσικής, προσφέροντας τους γνώσεις και εμπειρίες, προκαλώντας τους να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και τις μουσικές τους ικανότητες. Η ατμόσφαιρα και το ύφος του Φεστιβάλ έχουν σχεδιαστεί ώστε να έχουν συμμετοχικό χαρακτήρα και όχι διαγωνιστικό.

Η διάρκεια της συναυλίας θα είναι 60΄ έτσι ώστε οι μικροί μας φίλοι να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν. Με αυτό τον τρόπο οι μικροί μαθητές θα αισθανθούν την χαρά της σύμπραξης και της αλληλεγγύης με συνομήλικα παιδιά. Μια ιδιαίτερη δράση που επιχειρεί την υψηλή ποιότητα της απόδοσης με προσοχή και ευαισθησία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε ένα φεστιβάλ υψηλής ποιότητας που θα προάγει τον πολιτισμό και τις τέχνες.

Η καλλιτεχνική – μουσική παιδεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την καλύτερη και πληρέστερη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Θα απολαύσουμε αυτό το μουσικό ταξίδι ντυμένο με την μαγεία των ήχων που στα πανιά του θα έχει τις παιδικές καρδιές ενωμένες , με προορισμό τη χώρα της μουσικής! Μια συνάντηση ψυχαγωγίας, έκφρασης και αλληλεγγύης με επίκεντρο το μικρό παιδί που θα μας φέρει όλους πιο κοντά

  

Μοιραστείτε:

  

Διαβάστε επίσης:


 

Τα Χαμογελάκια και το Φεστιβάλ

Θα ήταν κοινός τόπος να πούμε για το πόσες σημαντικές και αξιόλογες πρωτοβουλίες πραγματοποιούνται στη…

Το Φεστιβάλ στο freddonews.gr

… όσο κι αν φαίνεται απίστευτο τη Δευτέρα, 25/2/2019, οι δημοσιεύσεις που αφορούσαν το 1ο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

− 1 = 1