ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΝΗΠΙΩΝ

Νέα Σμύρνη, 8.4.2019

Το 1ο φεστιβάλ τραγουδιού νηπίων πραγματοποιήθηκε και στέφτηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Όσοι παρευρέθησαν το Σάββατο 6 Απριλίου στο θέατρο του Λεοντείου λυκείου απόλαυσαν μαγικές στιγμές με τα παιδιά των νηπιαγωγείων να επιδίδονται σε πολύ υψηλές καλλιτεχνικές επιδόσεις για την ηλικία τους. Ο συντονισμός τους, η προσήλωση και η μοναδική τους ερμηνεία, συγκλόνισε το κοινό, που κατενθουσιασμένο χειροκροτούσε ασταμάτητα.

Η Νατάσα – Φαίη Κοσμίδου και ο Κώστας Γάκης, με το καταπληκτικό τους παραμύθι, έδεσαν με πολύ αγάπη ενθουσιασμό χιούμορ, άλλα και υπέροχα μηνύματα τις παραστάσεις, συμπληρώνοντας αυτό το μοναδικό φεστιβάλ!

11 σχολεία, 400 παιδιά ενωμένα, δίνοντας μάθημα αλληλεγγύης και ενότητας, παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό και πολύ συγκινητικό φινάλε. «Ζήστε με τη μουσική…ΑΞΙΖΕΙ! Ανοίγει δρόμους κι αφήνει τα όνειρα λυμένα» σχολίασε η Μαρία Λαμπιδώνη, Ιδρύτρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ.

«Η διοργάνωση του ΕΚΦΡΑΣΙΣ ήταν απόλυτα επιτυχημένη αφού είχε φροντιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια..» δήλωσαν οι υπεύθυνοι των σχολείων.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα σχολεία για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους. Ραντεβού του χρόνου!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής σχολείων για το 2ο Φεστιβάλ Τραγουδιού Νηπίων.

Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ

  

Μοιραστείτε:

  

Διαβάστε επίσης:


 

Οι άνθρωποι του ΕΚΦΡΑΣΙΣ

Το εκπαιδευτικό δυναμικό του ΕΚΦΡΑΣΙΣ, που αποτελείται από έμπειρους Καθηγητές έχει ταχθεί να μεταδώσει τη…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΝΗΠΙΩΝ

Νέα Σμύρνη, 8.4.2019 Το 1ο φεστιβάλ τραγουδιού νηπίων πραγματοποιήθηκε και στέφτηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία.…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

33 − = 29